Karpelaks - Akvariefisk i Danmark

Forfatter: Gunnar Lutzen
Oprettet: 08/09-2008 08/09-2008
Sidst redigeret: 20/12-2009 20/12-2009
Oprettet under: Boganmeldelse
 Del

En helt ny akvariebog om Karpelaks er udkommet. Det er forfatterne Benny B. Larsen og F. Ingemann Hansen der har skrevet denne. Dette er den næste bog i rækken Akvariefisk i Danmark som de har lavet. Og de har igen gjort et godt stykke arbejde. Dette er en fint velforumleret og god bog.

Bogen fortæller om Karpelaks eller Tetrafisken som vi også kender dem som. Bogen fortæller hvor disse fisk kommer fra i naturen, hvad de spiser og hvordan man kan lave opdræt af disse. I bogen er der små informationstekster for de ca. 200 forskellige tetraer, både de kendte og de ukendte fisk, der fortæller os deres navne, størrelsen på fisken, leveområder, temperaturen i vandet og lidt om selve fisken.

Bogen er let at læse og fortæller en masse om hvordan man kan holde disse fisk i et akvarium. Der findes en masse farvebilleder af alle de navngivne fisk i bogen. Også er der mange fine farve billeder af biotoper i bogen. Sideantallet er 58.

Da jeg fik at vide, at denne bog var udkommet, skyndte jeg mig at købe denne bog. Jeg kan selv udtale mig om, at denne bog er et "Must" for enhver seriøs akvarist der har lidt selvrespekt for sig selv. Jeg har i hvert fald ikke arget mig over købet af denne bog. En bog der skal stå på førstepladsen på bogreolen.

Bogen kan købes eller bestilles fra boghandleren eller hos dyrehandleren. Prisen for denne bog er på Færøerne kr. 180,- og i Danmark kr. 200,-