Hjælp. Utæt fluval 305 m ny pakning

Postet under : Akvariesiden.dk - Teknik og udstyr
Visninger : 150



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger mads p - 17/05-2017 19:14 17/05-2017 19:14
Hejsa... Som overskriften siger så brænder pisset på...
Der blev sat ny pakning i for kort tid siden...
Og den ser fin ud, uden skader....
Nogle der ved om jeg kan gøre noget eller er det "byt-til-nyt"..
Håber i kan hjælpe :)
Mvh Mads

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger DPedersen - 17/05-2017 20:16 17/05-2017 20:16
Indlægget er rettet 17/05-2017 20:18 17/05-2017 20:18 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Prøv at sætte noget silicone smørelse på O-ringen (pakning). Det gør firmaer normalt ved nye pumper for at tætne små læk :)

Alternativt vaseline, men det vil langsomt ødelægge pakningen over et par år...

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger HenningS - 17/05-2017 20:20 17/05-2017 20:20
Men start med at rense området hvor pakningen sidder. Der skal ikke et ret stort sandkorn til at skabe utætheder.

Er du sikker på at utætheden er ved pakningen? der kunne også være en revne et andet sted

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger mads p - 17/05-2017 21:20 17/05-2017 21:20
Jeg har både renst og smurt.. Men jeg fandt ud af at der var gået en o-ring ved den eneslange!! Det er fikset og oppe og køre igen...
Tak for svarene :)

Annoncører
Annoncører