Profil - USB_akvariegødning

Navn :     Jørn Ullits
Bopæl : Randers SV
By : 8940 Randers SV
Oprettet: 20/08-2011 21:38 20/08-2011 21:38
Sidst aktiv: 18/12-2017 11:03 18/12-2017 11:03
Antal login: 6218 gange
Antal indlæg: 3464 indlæg
Omkring : Gødningsjonglør B)

Bruger det meste af tiden på at udvikle og forbedre gødninger til akvariet og holde mig opdateret omkring hvad der sker på det område indenfor videnskab, biokemi, organisk og uorganisk kemi samt lys og hvad der ellers måtte hidrøre til at man kan opretholde en god plantevækst...
Mit mål har været at enhver i det ganske land, skulle kunne få oplevelsen af at have et "blomstrende" plante eller selskabsakvarium... det mål er nået med et endda særdeles godt resultat..
Derudover er der også virkelig gode erfaringer med både Færøerne, Grønland, Island, Norge, og Sverige, her skal der dog som oftest lidt ekstra til i forhold til Danmark.
Men der er områder i Danmark hvor næringsforholdene virkelig er så dårlige i vandet, at det ikke lader sig gøre at få planterne til at gro uden man anvender den rette gødning.
Er man interesseret i planter eller hvad der rør sig omkring dem med lys, gødning, co2 og måske ikke mindst hvordan man holder algerne fra døren, så er der gode artikler omkring de forhold på min egen hjemmeside, Eksternt link http://www.akvariegødning.dk eller kan din browser ikke finde ud af det link, så forsøg istedet Eksternt link http://www.xn--akvariegdning-inb.dk og sidste skud på stammen af hjemmesider er Eksternt link http://www.akvariegoedning.dk ... brug den sidste så undgås en masse vrøvl med danske karakterer og endvidere er det den side der opdateres på...
Er indehaver af USB akvariegødning...


Brugerens akvarier
Titel:Beskrivelse:Type:Liter:Oprettet:
Debatforum - Senest oprettede
Brugeren har ikke oprettet indlæg
Akvategn
Akvategn Bestået Dato Tidsforbrug Point
Bronze akvategn Nej --- --- ---
Sølv akvategn Nej --- --- ---
Plante test Nej --- --- ---

 

Gå til testen

 

Brugerens annoncer